estudem
slogan Actiuhuma
PROPERS CURSOS

Inici de l'Emotion Room

El proper 25 de març, tindrà lloc l'inici del proper Emotion Room.

imatge Noticia

Formació Continua

Us presentem les ofertes formatives d'aquest mes.

imatge Noticia

Veure notícies anteriors
facebook

Enllaços d'interès


actiuhuma SOC Servei d'Ocupaciů de Catalunya Generalitat de Catalunya Ministerio de Empleo y Seguridad Social MŤtode Glifing Lectura Juega y Estudia
imprimir mail

ARXIU DE NOTÍCIES

Inici de l'Emotion Room

El proper 25 de març, tindrà lloc l'inici del proper Emotion Room.

imatge noticia

Formació Continua

Us presentem les ofertes formatives d'aquest mes.

imatge noticia

18/12/13

FOAP 2013

Aprovada la convocatòria de Formació Ocupacional 2013. Per veure els cursos, fés click en la imatge.

imatge noticia

20/09/13

Presentació Emotion-room

En el seg√ľent link podreu veure en qu√® consistir√† la presentaci√≥ d'Emotion-room. Esteu convidats!

http://prezi.com/4mavbfrq_85a/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

imatge noticia

13/09/13

FORMACI√ď BONIFICADA TARDOR 2013

Us presentem la proposta de cursos de l'Àrea Sociosanitària. Més informació a l'apartat d'Agenda.

imatge noticia

13/09/13

EMOTION-ROOM

EMOTION-ROOM és un taller d'Educació Emocional dirigit a infants d'entre 5 i 12 anys, per dotar-los d'eines que els ajudin en la difícil tasca de comprendre les emocions pròpies i alienes.

imatge noticia

09/09/13

Cursos on-line

En els propers dies podreu realitzar cursos on-line a Actiuhumà!

imatge noticia

23/07/13

Avui s'ha publicat la convocatòria del Programa per a millorar la empleabilitat, la qualificació i la inserció professional de joves menors de 30 anys. Actiuhumà està en procés de fer la sol.licitud. Properament oferirem més informació.

imatge noticia

23/07/13

Avui s'ha publicat la convocatòria de Plans de Formació per 2013 dirigides prioritàriament a persones ocupades. Actiuhumà està en procés de fer la sol.licitud. Properament oferirem més informació.

imatge noticia

15/07/13

Procés d'acreditació de competències:

Nova convocatòria per a avaluar i acreditar competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral. El termini de presentació de sol.licituds és del 17 al 24 de juliol, ambdós inclosos. Podeu llegir la convocatòria en aquest enllaç:

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6416/1309454.pdf

imatge noticia

09/07/13

ACTIUHUMÀ és membre de la Xarxa d'Entitats TerrassaEduca, òrgan que aglutina totes les entitats, associacions i serveis municipals que organitzen activitats pedagògiques a la ciutat de Terrassa.

imatge noticia

02/05/13

imatge noticia

09/04/13

S'aprova el RD 189/2013 pel qual es regulen els Certificats de Professionalitat. Una de les principals novetats √©s la possibilitat de qu√® els centres de formaci√≥ autoritzats puguin realitzar per iniciativa privada la formaci√≥ que condueix a l'obtenci√≥ del Certificat de Professionalitat. Aquesta via privada permetr√† que les persones interessades tinguin m√©s opcions per accedir a un Certificat, ja que no dependr√† exclusivament de la financiaci√≥ p√ļblica dirigida a persones demandants d'ocupaci√≥. ACTIUHUM√Ä est√† treballant per poder oferir, a partir de setembre, places en els Certificats de Professionalitat: - Atenci√≥ Sociosanit√†ria a persones dependents en institucions socials. - Atenci√≥ Sociosanit√†ria a persones dependents al domicili.

imatge noticia

23/04/13

JORNADA DE SANT JORDI A ACTIUHUMÀ

imatge noticia

29/11/12

El projecte educatiu "PIHAS. Programa d'Intervenció per a millorar les Habilitats Socials" ha estat premiat dins la convocatòria de premis a projectes educatius que organitza el PAME (Patronat Municipal d'Educació) de l'Ajuntament de Terrassa. El projecte PIHAS és un programa de millora de les habilitats socials en la infància i pre-adolescència, amb objectius a curt i llarg termini com el d'augmentar l'autovaloració i l'autoestima, incrementar les conductes cooperatives, consolidar estratègies efectives de resolució de conflictes o aprendre mètodes per canalitzar el conflicte i evitar la violència. L'equip d'ACTIUHUMÀ i L'ESTUDEM continua treballant per competenciar les persones de manera global i integradora en el seu desenvolupament, des de l'escolar fins al professional.

imatge noticia

CERTIFICACIONS


certificacions

CONTACTAR

L'ESTUDEM

c/ Cardaire, 28-30 - 08221 - TERRASSA (BARCELONA)

93 731 61 03

info@lestudem.com